Kunnossapito

Arkea Kunnossapito Oy:n asiakasyhteyshenkilöt:

Palvelujohtaja
Sanna Lehtinen
puh. 040 148 6595

Myyntijohtaja
Mikko Hertto
puh. 040 146 0781
 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Laskutustiedot
Anna palautetta

Kunnossapito

Arkea Kunnossapito Oy tuottaa LVIS-palveluita, joihin kuuluu ympärivuorokautinen päivystys. Olemme talo- ja rakennustekniikan ammattilainen, joka huolehtii niin uusista kuin historiallisesti arvokkaista kiinteistöistä. Mahdollistamme toimivat ja turvalliset tilat asiakkaillemme. Toimimme pääsääntöisesti Turun talousalueella. Olemme Arkea Oy:n tytäryhtiö.
 
Yhtiö on aloittanut toimintansa 2016, mutta vankkaa kokemusta on kertynyt useiden vuosikymmenien ajalta. Kohteinamme on noin 1600 rakennusta. Teemme työtä vaativissa ja monimuotoisissa asiakaskohteissa, jotka vaativat erityisosaamista, esim. koulut, päiväkodit, sairaalat ja yhteiskunnallisesti kriittiset kohteet.
 

Pystymme toteuttamaan hankkeet kokonaisprojekteina sisältäen kaikki mahdolliset työt. Teemme yhteistyötä Arkean lisäksi muiden merkittävien paikallisten toimijoiden kanssa.

LVI-palvelut

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Teemme ympärivuorokautista LV-päivystystä.

Työskentelemme kohteissa, joissa asiakkaan toiminta on pääsääntöisesti käynnissä. Toimimme Turun kaupungin päivystyshuoltoliikkeenä.

Rakennusammattityöt

Kunnossapitorakentamisen tavoitteena on pidentää kiinteistön elinikää huomioiden eri elinkaaren vaiheet. Toteutamme asiakkaan tarpeen mukaan pieniä ja suuria korjausrakentamisen palveluita.

Teemme kaikki kiinteistön elinkaaren edellyttämät kunnossapitotyöt, olipa kyseessä peruskorjaus, perusparannus, uudistaminen tai muutostyö.

Puusepänpalvelut

Puusepänpalvelumme valmistavat uutta sekä entisöivät vanhaa. Teemme työtä sekä asiakaskohteissa että verstaalla. Valmistamme mittatilaustyönä mm. erikoisvaatimukset täyttäviä kalusteita. Osaamiseemme kuuluvat myös erilaiset pintakorjaus- ja käsittelytyöt. Entisöimme rakennusosia, kuten ovia, kulttuurihistoriallisesti merkittäviin kohteisiin, joista vanhimmat ovat jo 1700-luvulta.