Kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalvelu

Yhteystiedot:

Kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalvelun asiakasyhteyshenkilöt:

Palvelujohtaja
Sanna Lehtinen
puh. 040 148 6595

Myyntipäällikkö
Katriina Virtanen
puh. 040 706 8817
 
Myyntijohtaja
Mikko Hertto
puh. 040 146 0781
 
 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Laskutustiedot
Anna palautetta

Teemme näkymätöntä työtä, jonka tulokset ovat näkyviä

Jokainen törmää kiinteistön- ja ulkoalueiden hoitoon jossain muodossa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota. Siihen mekin pyrimme. Kunnossapidon osalta olemme se näkymätön voima, joka on askeleen edellä kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa asennuksesta kunnossa pitoon ja valvontaan. Me varmistamme, että arki rokkaa ja rollaa, oli kyse toimistosta, teollisuudesta tai liikepaikasta.

Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta kalustoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme. He ovat takuutekijöitä Arkea-laadulle ja huolehtivat kiinteistöjesi sekä ulkoalueidesi arvosta pitämällä niiden ylläpidon kustannukset ja olosuhteet optimaalisella tasolla. He ennakoivat nykyiset sekä tulevat tarpeesi ja räätälöivät palvelut niiden mukaan. Näin pystymme minimoimaan turhat ja tarpeettomat työtehtävät, joita kiinteistönhoidossa tuppaa syntymään ilman suunnitelmallisuutta.

Kiinteistönhoito on yrityksemme yksi tärkeimmistä pääomista. Siksi jaamme siihen liittyvän osaamisen  
ilolla asiakkaille. Panostamalla jatkuvaan yhteydenpitoon ja koulutukseen pidämme yllä motivaatiota,    
joka heijastuu laadukkaana palveluna sinulle.

Arkean kiinteistönhoitopalvelu on sertifioitua laatua

Kiinteistönhoitopalvelu koostuu ulkoaluetöistä, talotekniikan huolto- ja ylläpitotöistä sekä käyttäjäpalveluista. Huolehdimme palvelusopimuksen mukaisista työtehtävistä ja kirjaamme tehdyt työt huoltokirjaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiakaskohtaisten laatutavoitteiden toteutumista seurataan yhdessä asiakkaan kanssa tehdyillä laadunseurantakäynneillä. Arvioimme omaa toimintaamme sisäisillä arvioinneilla sekä hyödyntämällä ulkopuolisia asiantuntijoita laatutyössämme.

Säännölliset asiakastyytyväisyyskyselyt antavat tietoa yhteistyön onnistumisesta ja palvelun kehittämistarpeista. Kehitämme toimintaamme ja tekemistämme yhteistyössä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Arkean kiinteistönhoitopalvelu sai joulukuussa 2014 laaduntuottokykyä osoittavan Green Card -sertifikaatin. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta ja sitä valvotaan puolivuosittain.

Kiinteistönhoitajalla hyvät energian- ja vedenkulutuksen seurantamahdollisuudet

Kiinteistönhoitajilla on valtavat vaikutusmahdollisuudet kiinteistön energian- ja vedenkulutuksen seurantaan ja valvontaan. He huomaavat, jos putkistossa on vuotoja, korjaavat vuotavat hanat ja rikkinäiset patterit sekä pitävät ilmastoinnin toiminnassa. He myös seuraavat jätehuollon toimivuutta ja he pystyvät neuvomaan asiakasta. Teemme jatkuvasti työtä kestävän kehityksen eteen ja meidän palveluillamme on helpompaa toimia ympäristöystävällisesti.

Aiheeseen liittyen: