Cafe Ravintola Sigyn sijaitsee Aurajoen rannalla vanhan köysitehtaan ja telakkahallin tiloissa.Samoissa tiloissa toimii myös Turun Konservatorio.  Ravintolasalin suurista ikkunoista aukeaa upea panoraamanäkymä Aurajoen rannalle. Voit pistäytyä nauttimaan ennen konserttia lasin sherryä,viiniä tai kupillisen luomukahvia. Ravintolassamme on A-oikeudet.Väliajallisten konserttien ja tapahtumien yhteydessä avaamme ovet tuntia ennen tilaisuutta. Turun Konservatorio sai vuonna 1995 ECCS:n Euroopan teräsrakennepalkinnon ja vuonna 1996 Euroopan Unionin Europa Nostra-palkinnon.

Ravintola Sigynin lounas on tarjolla ma–pe klo 11–14.30. Katutason bistrossa on tarjolla monipuolinen lounasvalikoima. Kellari toimii opiskelijoiden kohtaamispaikkana lounasaikaan, josta saat opiskelijalounaan esittämällä Kelan tukeman opiskelijakortin.

Kahvilan auettua kello 9.00 voit ostaa myös mukaan tuoreita leivonnaisia, luomu kahvia- tai teetä sekä maittavia suolaisia tuotteita. Voit myös vaihtoehtoisesti  jäädä nauttimaan vuoden teräsrakenne-palkinnolla palkituista tiloista samalla, kun nautit terveellisen aamupalan.

Aukioloajat:
Ma–to klo 9.00–17.00, pe 9.00–16.00
Konserttien ja tapahtumien yhteydessä avaamme ovet tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Lounas:
Ma–pe  klo 11.00–14.30

Ravintola Sigynin linjastoa remontoidaan. Pahoittelemme muutostyöstä asiakkaille aiheutuvaa epämukavuutta!

Tarjoamme myös monipuoliset kokous- ja juhlapalvelut. Ota yhteyttä, teemme tarjouksen asiakasta kuunnellen.  Puh. 040 6311 982.


 

Oiva-raportti