Saamamme tunnustukset

Saamamme tunnustukset

ISO 14001 -sertifikaatti
Ympäristöjärjestelmämme noudattaa ISO 14001 -standardin vaatimuksia. Arkean ympäristöjärjestelmää sovelletaan kaikkiin yhtiön siivous-, ruoka-, toimitila- ja kiinteistönhoitopalvelujen sekä Arkean tytäryhtiön PASSAA Palvelut Oy:n toimintoihin ja niiden tuottamiin tuotteisiin ja palveluihin.

OHSAS 18001 -sertifikaatti
Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmämme noudattaa OHSAS 18001 -standardin vaatimuksia. Arkean työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmää sovelletaan kaikkiin yhtiön siivous-, ruoka-, toimitila- ja kiinteistönhoitopalvelujen sekä Arkean tytäryhtiön PASSAA Palvelut Oy:n toimintoihin ja niiden tuottamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Nolla tapaturmaa -foorumin jäsen
Arkea on Nolla tapaturmaa-foorumin jäsen. Nolla tapaturmaa -foorumi on suomalaisten työpaikkojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on työturvallisuuden jatkuva parantaminen ja nolla tapaturmaa -ajattelun toteuttaminen. Arkea Oy:lle ja Arkea Kunnossapito Oy:lle on myönnetty Nolla tapaturmaa -foorumin tasoluokitus.

Portaat Luomuun
Arkea on mukana Portaat Luomuun -ohjelmassa. Portaat Luomuun -ohjelman tarkoituksena on auttaa ammattikeittiöitä lisäämään luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa.