Siivouspalvelu

Yhteystiedot

Siivouspalvelun asiakasyhteyshenkilöt

Palvelujohtaja

Sari Silén
puh. 040 808 6980
 
Asiakkuuspäällikkö
Päivi Hokkanen
puh. 044 907 5901

Myyntipäällikkö
Katriina Virtanen
puh. 040 706 8817

Myyntijohtaja
Mikko Hertto
puh. 040 146 0781
 
Myyntipäällikkö
Merja Herrala
puh. 040 164 7367

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@arkea.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Siivouspalvelun laskutustiedot
Anna palautetta

Siivouspalvelu luo puhdasta arkea

Siivouspalvelumme on osaava ja kehittyvä yksikkö, jonka 300 ammattilaista vastaavat yli 600 000 neliön puhtauspalveluista Lounais-Suomessa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Pitkä kokemuksemme erilaisten kiinteistöjen ja tilojen puhtaanapidosta sekä työhönsä sitoutunut ammattitaitoinen henkilöstö luovat edellytykset asiakastyytyväisyydelle, luotettavalle palvelulle sekä asiakkaan toiveisiin perustuvalle kehittämiselle.

Arkeassa tehdään laatua joka päivä

Varmistamme asiakkaiden kanssa sovittujen laatutavoitteiden toteutumisen yhteisten laadunseurantakäyntien avulla, sisäisin arvioinnein sekä hyödyntämällä ulkopuolisia asiantuntijoita. Kehitämme omaa tekemistämme jatkuvasti asiakkaan toiveet kuullen.

Ekologinen siivoustapa mukana arjessa

Panostamme toiminnassamme ekologisen siivoustavan kehittämiseen ja sen toteuttamiseen käytännön työssä. Ekologisen siivoustavan mukaisesti henkilöstö perehdytetään, opastetaan ja koulutetaan hyvin oman vastuualueensa työtehtäviin.

Siivousmenetelmät valitaan poistettavaan lian, tilojen käyttötarkoituksen ja käytön sekä pintamateriaalien mukaisesti huomioiden veden ja siivousaineiden tarkoituksen mukainen käyttö. Siivousaineiden, -välineiden ja -koneiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Aiheeseen liittyen: