T-sairaalan lounasravintolassa tarjolla pasta-annoksia

29.1.–2.2.2018 nautitaan T-sairaalan lounasravintola Saviruukussa pastateemasta. Haluamme tarjota asiakkaille jotain uutta teemaviikolla. Pasta-annokset valmistetaan odottaessa lautasannoksina asiakkaan tilauksen mukaan. Annokseen sisältyy lisäkesalaatti, ruokajuoma, leipävalikoima, levite, jälkiruoka ja kahvi.

Haluamme kehittää tekemistämme ja kuulemme siksi mielellämme palautetta jatkuvasti. Ravintolassa on teemaviikon ajan paikalla Happy or not –palautelaite, jonka avulla palautteen antaminen on helppoa ja yksinkertaista.
 


Teemaviikon ruokalista:


Maanantai 29.1.2018
Pollo al limone: Broilerinfilettä, sitruuna - hunajakastikkeessa ja rucolaa (L)
   
Tiistai 30.1.2018
Avokadopasta: Basilikachilillä maustettu avokadopasta  (M, L, VEG)


Keskiviikko 31.1.20178
Pasta Chorizo: Tulista chorizo makkaraa, valkosipulia ja salviaa (M, L)
   
Torstai 1.2.2018
Pasta sud e nord: Parmesankastiketta, paahdettua kirsikkatomaattia ja rucolaa (L)
   
Perjantai 2.2.2018
Pasta Ragu: Napolilaisittain valmistettu häränlihakastike (M,L)

Kuva: HKPro:n aineistopankki