Arkeassa tarjolla lähes 70 kesätyöpaikkaa

Arkea palkkaa tänä vuonna noin 70 kesätyöntekijää. Yhtiö hakee kesätyöntekijöitä kaikille toimialoilleen: ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluun sekä toimitilapalveluun. Eniten kesätyöpaikkoja on tarjolla siivous- ja ruokapalveluissa. Suuri osa kesätöistä sijoittuu Turkuun, mutta paikkoja on tarjolla myös Aurassa, Loimaalla, Paimiossa, Paraisilla, Salossa, Säkylässä, Ulvilassa ja Uudessakaupungissa. 
 
Ensimmäiset kesätyöpaikat avattiin tammikuun lopulla ja lisää paikkoja avataan vielä helmikuun aikana. Kaikki avoimet paikat löytyvät yhtiön verkkosivuilta (www.arkea.fi > Tule meille töihin) ja pian myös Vastuullinen kesäduuni –kampanjasivustolta (kesaduuni.org) sekä Oikotieltä.  
 
– Työllistämme tällä hetkellä 1200 ihmistä. Meillä on tarjolla töitä monien eri alojen ammattilaisille. Kesätyö on hyvä mahdollisuus tutustua työelämän ja työtehtävien lisäksi myös Arkeaan yhtiönä ja työpaikkana. Tarvitsemme loistotyyppejä jatkuvasti, joten kesätyöntekijät ja -harjoittelijat ovat meille myös tärkeä voimavara tulevaisuuden tekijöiden löytämisessä ja kouluttamisessa, toteaa Arkean henkilöstöjohtaja Nina Marttila.

Arkea mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa
 
Työkokemus on yhä arvokkaampaa nuorille. Kesätyökokemukset saattavat myös selkeyttää opiskeluun tai työelämään liittyviä tavoitteita ja auttaa näkemään uudenlaisia mahdollisuuksia.
 
Arkea on aikaisempien vuosien tapaan mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on T-Median ja Taloudellinen tiedotustoimisto TATin luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Arkeassa tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhtiö tekee parhaansa tarjotakseen hyvän kesätyökokemuksen.
 
– Varsinaisen kesätyön lisäksi Arkeassa kiinnitetään huomiota koko kesätyöprosessiin. Kesätyöntekijöiden perehdytykseen ja ohjaukseen panostetaan ja heidän palkkansa on luonnollisesti työehtosopimuksen mukainen. Jokainen kesätyöntekijä saa aikanaan kirjalliseen työtodistuksen, kertoo Marttila
 
Vuonna 2017 kampanjaan osallistui ennätykselliset 371 työnantajaa. Yhdessä he tarjosivat yli 55 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.