Koululaisille tarjolla kotiruokalounasta kesäloman ajan

Kouluikäisten lasten ruokailu saattaa tuottaa perheille päänvaivaa koulujen kesälomien ajan, etenkin jos lapset ovat yksin kotona. Vanhempien toiveesta Arkea on kesästä 2015 alkaen tarjonnut turkulaisille peruskoululaisille mahdollisuuden syödä kouluruokaa vastaavan lounaan myös kesäaikana. Viime vuonna käytäntö laajeni myös Auraan ja Paimioon. Tänä vuonna turkulaiset peruskoululaiset voivat ruokailla kesälomalla myös Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa.

Koululaiset voivat ostaa ravitsemuksellisesti koululounasta vastaavan aterian maanantaista 4.6.2018 alkaen Arkean ravintoloista seuraavasti:

Turku, Ruusukortteli: Lounas on tarjolla Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksessa (Puistokatu 11) klo 11–12.45. Ruokasalissa on tarjolla päivittäin kolme eri ateriavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisruoka. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä.
Turku, Lehmusvalkama: Lounas on tarjolla Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa (Karviaiskatu 7) klo 11–13.00. Ruokasalissa on tarjolla päivittäin kaksi eri ateriavaihtoehtoa. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä.
Aura: Lounas on tarjolla Auran palvelukeskuksen ruokasalissa (Mikonpolku 2) arkisin klo 11–13, viikonloppuisin klo 11–12. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä.
Paimio: Lounas on tarjolla PaltanPadan ruokasalissa (Paltantie 4) arkisin klo 11–13. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä.

Ruokalistat: