Turku Energia

Arkea valmistaa energiaa Turku Energian henkilöstölle!

Published on 06.05.2020 - 07:31

Turku Energia edeltäjineen on valaissut ja lämmittänyt koteja, tehtaita ja toimistoja Aurajoen rannoilla jo yli sadan vuoden ajan. Yrityksen kattavat energiapalvelut pitävät sisällään muun muassa sähkömyynnin, sähkön jakelun, kaukolämmön ja -jäähdytyksen.  Arkea hoitaa Turku Energian henkilöstöravintolaa varmistaen, että myös heidän oma henkilöstönsä saa riittävästi energiaa.

Turku Energia on ollut Arkean asiakas jo useita vuosia. Arkea hoitaa Turku Energian henkilöstöravintolaa, jossa ruokailee päivittäin noin pari sataa asiakasta. Toimintaa on pitkään kehitetty yhdessä ja molemmat osapuolet ovat olleet yhteistyöhön tyytyväisiä.

Ammattilaiskumppani varmistaa sujuvat ruokailut

”Omasta henkilöstöstämme Arkean lounaita nauttii päivittäin noin 140 henkeä. Lisäksi tiloissamme käy muita sopimusasiakkaita, joten kaikkiaan lounastajia käy noin pari sataa. Yhteistyö Arkean kanssa on sujunut erittäin hyvin.”, kertoo Turku Energian henkilöstöjohtaja Tiina Aho.

”Emme ole katuneet, että aikanaan päätimme siirtyä toimimaan ruokapalvelumme osalta ammattilaiskumppanin kanssa. Se että päivittäinen työ ja koko ruokapuolen kehitys on nyt ammattilaisten hallussa, on meille erittäin tärkeää. Näin voimme keskittyä siihen, mikä on meille itsellemme oleellista.”, Aho jatkaa.

Joustavuus takaa toimivan yhteistyön

Arkea tuottaa Turku Energialle lounasruuan lisäksi myös kokousten sekä erikoistilaisuuksien tarjoiluja. Esimerkiksi henkilöstön ja eläkeläisten jouluruokailu on Turku Energiassa jo pitkä perinne.

”Henkilöstömme on ollut erityisen tyytyväistä salaattipöytien tarjontaan. Ja Arkean kanssa on joustavasti neuvoteltu esimerkiksi keittolounaan ohelle myös kootut salaattiannokset. Tällaisissa meille tärkeissä asioissa Arkea on ollut hyvin joustava neuvottelukumppani. Heillä on ollut hyvin ymmärrystä tarjooman suhteen”, Aho sanoo.

”Arkea toi meille mukanaan myös laadunvalvonnan, mikä on ollut tosi hienoa. Istumme säännöllisesti alas ja makustelemme toimintaa. Seuraamme palvelun tasoa ja voimme rehellisesti ja avoimesti antaa palautetta puolin ja toisin.”