Piha

Olohuone takapihalla

Published on 11.06.2020 - 11:09

Viheralueiden kokonaisvaltainen ylläpito ja hoito vaatii ammattilaista. Oli kyse nurmikon tai pensaiden oikea-aikaisesta leikkuusta, kausikukkien istutuksesta tai lannoituksen tarpeesta, Arkeasta löytyy tähän ammattitaitoa ja intohimoa. Puutarhat ja viheralueet muodostavat yhä useammin luontevan jatkeen terassille tai rakennuksen sisätilalle. Viihtyvyys, käytännöllisyys sekä helppohoitoisuus ovat tärkeitä huomioida myös ulkoalueita suunniteltaessa. Asiantuntijapalveluna toteutamme kohteeseenne aina ensin konsultointikäynnin. Suunnitteluun ja kasvillisuussuunnitelman laatimiseen pätevöitynyt puutarhurimme pystyy konsultointikäynnin perusteella suosittelemaan juuri teidän kohteeseenne sopivaa ratkaisua, oli kyseessä sitten istutusalueiden, patioiden tai viheralueiden viihtyvyydestä tai käytännöllisyydestä tai uusista rakennettavista viheraihioista tai piha-alueista.

Kokonaistoimituksena rakennamme viheralueiden yhteyteen myös terassit, patiot, pergolat, aidat tai istutusaltaat. Emme myöskään väheksy konsultoinnissamme valaistusta tai vesiaiheita, jotka onnistuvat myös nekin ammattimaisen tiimimme toimesta.

Ota yhteyttä myynti@arkea.fi tai soita +358 40 708 8412.

Ulkoalue- ja vihertyöt

Kiinteistöjesi ulkoalueet antavat ensivaikutelman kiinteistöjen laadukkaasta hoidosta. Meille turvallisuus, siisteys , toimivuus ja viihtyisyys ovat tärkeitä.  Vastaamme asiakkaidemme nurmialueiden leikkauksista ja ylläpidosta sekä pensaiden ja istutusten hoidosta. Turvallisen ja viihtyisän pihan ylläpitämiseksi tarjoamme pihan suunnittelupalveluja, kunnossapitoa, puiden leikkuuta ja kaatoa sekä viherrakennustöitä pienimuotoisista muutoksista vaativampiin kokonaisuuksiin.

Erilaiset konetyöt

Hoitokohteesta riippuen ammattitaitoinen työnjohtomme suunnittelee konekannan kohteelle sopivaksi. Kiinteistönhoidon peruskalustoon kuuluvat alalle tyypilliset leikkuukoneistot, erilaiset traktorit, harjakoneet sekä pyöräkuormaajat ja näiden lisälaitteet.

Vihertyöt ja puiden hoito Arkealta

•    Arkea tarjoaa viheralueiden kokonaisvaltaista ylläpitoa ja hoitoa.
•    Arkea palvelee yrityksiä, yhteisöjä ja taloyhtiöitä.
•    Palvelua on tarjolla sekä Arkean sopimusasiakkaille että muille vihertöitä tarvitseville.
•    Kokonaistoimituksena pihan yhteyteen myös muut rakennelmat.

Ota yhteyttä myynti@arkea.fi tai soita +358 40 708 8412.