Talotekniikkapalvelut

Uusi kylmäkone haaveissa vielä ennen helteitä

Published on 11.06.2020 - 11:04

Lämpöpumppujen käyttö lämmityksessä ja jäähdytyksessä on lisääntynyt. Lämpöpumppu on ekologinen ja energiatehokas ratkaisu useimpiin lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin.

Olemme lämpöpumpputekniikan ammattilaisia, joten voit huoletta jättää asennuksen ja huoltotyöt meidän tehtäväksemme. Osaamisemme kattaa muun muassa maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, hybridijärjestelmät esimerkiksi aurinkopaneeleilla ja ilmalämpöpumput.

Tiimimme asentaa myös jäähdytyskoneet pienistä tilajäähdyttimistä aina suurempiin keskitettyihin jäähdytysratkaisuihin asti.

Ota yhteyttä myynti@arkea.fi tai soita +358 50 414 3339.
 

Ennakoiva huolto edullisempaa kuin vahinkojen korjaaminen

Kylmälaitteiden huoltoon pätee sama kuin kaikkeen muuhunkin: huolla ajoissa ja pidä kunnossa, niin voit välttyä suuremmilta kustannuksilta. Yllättävä rikkoutuminen tulee yleensä kalliimmaksi kuin määräaikaishuolto, joka on melko nopea ja edullinen toimenpide. Huollot tehdään yleensä keväisin ja syksyllä. Kylmälaitteiden säännöllinen huolto vähentää laitevikoja, parantaa tilojen viihtyvyyttä ja säästää energiakustannuksissa. Jos kuitenkin koneessa ilmenee vikoja, meiltä saat myös nopeasti apua kylmälaitevikojen selvittämiseen ja korjaamiseen.

 

Arkea tarjoaa monipuolisia taloteknisiä ratkaisuja LVISK- ja automaatioylläpitoon sekä muutos- ja korjaustöihin

Meillä on vankka kokemus vesi- ja viemäriverkostojen saneeraus- ja korjaustöistä. Suoritamme erilaiset putkistokuvaukset ja huollamme kaikenlaiset pumppaamot ja erottimet.  Teemme lämmityslaitteiden asennuksia ja huoltoja. Talotekniikkaosaajamme tekevät myös asiantuntevasti sähkötyöt sekä IV-koneiden säätölaitetyöt.