Ruokapalvelu

Tavoitat Arkean ruokapalvelun henkilökunnan parhaiten soittamalla Arkean vaihteeseen puh. 0207 597 577.

Sopismusruokailuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan Arkean myyntiin. Yhteystiedot ovat alla.
 

Myyntipäällikkö
Merja Herrala, puh. 040 164 7367

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@arkea.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Laskutustiedot
Anna palautetta

Haluatko matkata kohti parempaa?

Olemme aina valmistaneet sellaisia aterioita, joita haluamme itsekin syödä. Lisäksi parannamme niitä jatkuvasti, jotta ne olisivat mahdollisimman monipuolisia ja ennen kaikkea maistuisivat paremmilta.

Mutta ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen, turvallisen ja tuttavallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään. Me lupaamme sinulle, että teemme, uskallamme ja välitämme, oli kyse kouluruoka- tai henkilöstöravintolasta tai hoivakodin aterioista.

Teemme kovasti työtä hyvän ruoan eteen koko ammattitaidollamme. Uskallamme haastaa ja olla innovatiivisia ruokapalveluidesi kehittämisessä. Välitämme asiakkaidesi ja henkilökuntasi hyvinvoinnista. Palveluasenteemme saa heidän lisäkseen myös sinut hymyilemään ja matkalle kohti parempaa. Silloin arki rokkaa ja rollaa!

Kestävä kehitys on olennainen osa toimintaamme

Vastuullisuus on tärkeä osa Arkean ruokapalveluita. Ympäristön huomioiminen on osa prosessejamme ja kuuluu jokaisen työhön. Lisäksi ruokapalvelullamme on linjaus luomu- ja lähiruoan käytön sekä omavalmistuksen osuuden lisäämiseksi. Arkean ruokapalvelu on mukana ammattikeittiöille tarkoitetussa Portaat luomuun -ohjelmassa. Näin asiakas voi yhteistyössä kanssamme ottaa vastaan haasteen eettisestä ja yhteiskunnallisesta vastuusta.

Aiheeseen liittyen: