Lounasravintolat

Arkea Ravintolat - Virkistävä suvanto arjen keskellä

Arkean ravintolat tarjoavat vaivattoman levähdyshetken rentouttavassa miljöössä lähellä sinua. Lepotuokiosi on elämys kaikille aisteille. Sen avulla jaksat virkeänä jatkaa päivääsi.

Kunnioitamme raaka-aineita ruoan valmistuksessa herättääksesi makuhermosi. Ammattitaitoisella palvelullamme teemme arjestasi entistä paremman. Ravintoloissamme syöt terveellisesti hyvinvointiasi tukevalla tavalla. Raaka-aineemme ovat puhtaita ja turvallisia. Uudistumme toiveesi huomioiden ja esittelemme sinulle ruokailun uusia tuulahduksia. Tervetuloa!

Käytämme luomutuotteita ja lähiruokaa

Linjaus luomu- ja lähiruoan käytön lisäämiseksi huomioidaan elintarvikehankintoja suunniteltaessa. Arkea on mukana ammattikeittiöille tarkoitetussa Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on auttaa ja kannustaa lisäämään luomutuotteiden käyttöä. Mitä korkeammalle luomuportaita kiipeää, sitä enemmän luomutuotteita keittiössä on käytössä. Arkean lounasravintolat ovat Portaat luomuun -ohjelman 3. portaalla. Kolmas porras edellyttää, että keittiöissä käytetään neljää merkittävää raaka-ainetta vähintään kaksi kertaa viikossa.

Työpaikkalounas edistää terveellisiä ruokailutottumuksia

  • Työpaikkalounas tukee terveyttä edistävää ruokarytmiä, jossa aterioiden välit ovat sopivia eikä ateria korvaudu napostelulla.
  • Sydänystävälliset rasva- ja juomavalinnat ovat helposti saatavissa.
  • Kalaa on tarjolla säännöllisesti.
  • Vaihtuva ja monipuolinen tuorekasvisvalikoima nautittavissa päivittäin.
  • Lounas katkaisee työpäivän ja virkistää.
  • Lisäetuna sosiaalisuus ja mahdollisuus verkostoitua oman lähityöalueen ulkopuolelle.