Tilaus- ja kokoustarjoilut

Ota yhteyttä:
Catering-palvelumme tavoitat sähköpostitse catering@arkea.fi tai puhelimitse 040 137 2178 tai 040 487 7638.

Arkea ja juhlaa

Olipa kyse tapaamisesta, opiskelusta, juhlasta tai kulttuuritapahtumasta meiltä saat maistuvat ja näyttävät tarjoilut sekä suunnitteluavun. Hoidamme pienet ja isot tilaustarjoilut yksilöllisten toiveiden mukaan. Haasteisiin suhtaudumme innolla.

Tuomme juhlan luoksesi tai voit hyödyntää käytössämme olevia tiloja ja henkilökuntaamme.  

Kerro meille tarjoiluihin liittyvät tarpeesi, niin rakennamme niihin sopivan kokonaisuuden. Catering-palvelumme tavoitat sähköpostitse catering@arkea.fi tai puhelimitse 040 137 2178 tai 040 487 7638.

Tilaustarjoilut Arkea Kaupasta

Arkea Kaupasta voit tilata tuotteita ja palveluita joko toimitettuna valitsemaasi tilaan tai noudettuna Arkean noutopisteistä. Toimituksia voidaan tehdä vain niihin tiloihin, jotka ovat valittavissa järjestelmästä. Huomioithan, että tilan valinta määrittää vain toimituspaikan. Arkea Kauppa on käytössä tällä hetkellä Ravintola Nereidissä, Ravintola Sigynissä, Henkilöstöravintola 27:ssa, Wattilassa ja Turun Normaalikoulussa.

Arkea Kaupasta tuotteita ja/tai palveluita voi tilata ainoastaan palveluun rekisteröityneet yritykset tai yhteisöt sekä heitä edustavat tilaajat. Rekisteröitymällä palveluun, hyväksyt palvelun käyttö- ja toimitusehdot. Käyttö- ja toimitusehdot on luettavissa Arkea Kaupan sivustolla.

Rekisteröitymistä varten tarvitaan seuraavat tiedot: 1. Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteystiedot, laskutusosoite, laskutussykli ja laskutuksen viitetiedot 2. Tilaajan nimi ja tilaajan yhteystiedot. Rekisteröitymislomakkeen voit ladata alta. Lähetä täytetty lomake osoiteeseen arkea.tunnustilaus@arkea.fi.

Tilaustarjoilut kouluihin ja päiväkoteihin