Kahvilat

Arkean kahviloista saat puhtia päivään

Kahviloissamme voit nauttia kahvin ja teen lisäksi lounasta. Meiltä saat myös herkullisia take away -tuotteita, pikkusuolaisia ja makeita herkkuja, joista saat energiaa ja hyvää oloa kiireiseenkin päivään.

Kahvilat toimittavat myös kokous- ja tilaustarjoiluita. Kokoustarjoilut toivotaan tilattavan tilauslomakkeella. Erityistilauksissa voit olla yhteydessä palveluesimieheen ensisijaisesti sähköpostilla.

Aiheeseen liittyen:

Kahvila Tilkka
Mannerheimintie 164, Helsinki, p. 040 634 4944, tilkka@arkea.fi
Avoinna ma–to klo 8.00–15.00 sekä pe klo 8.00–14.00

Kahvila Muusa
Linnankatu 56, 20100 Turku, puh. 040 840 1354 / keittiö
Avoinna ma–to klo 8.30–15.00, pe klo 8.30–14.30

Kahvila Rosa
Varusmestarintie 14, Turku
Avoinna:  klo 11.00–15.30. Lounas on tarjolla päivittäin klo 10.30–13.00.
Palveluesimies Arja Palttala, arja.palttala(at)arkea.fi, puh. 040 189 3862

Tilaustarjoilut Arkea Kaupasta

Arkea Kaupasta voit tilata tuotteita ja palveluita joko toimitettuna valitsemaasi tilaan tai noudettuna Arkean noutopisteistä. Toimituksia voidaan tehdä vain niihin tiloihin, jotka ovat valittavissa järjestelmästä. Huomioithan, että tilan valinta määrittää vain toimituspaikan. Tilat on ensin varattava omasta tilavarausjärjestelmästänne. Arkea Kauppa on käytössä tällä hetkellä Ravintola Nereidissä.

Arkea Kaupasta tuotteita ja/tai palveluita voi tilata ainoastaan palveluun rekisteröityneet yritykset tai yhteisöt sekä heitä edustavat tilaajat. Rekisteröitymällä palveluun, hyväksyt palvelun käyttö- ja toimitusehdot. Käyttö- ja toimitusehdot on luettavissa Arkea Kaupan sivustolla.

Rekisteröitymistä varten tarvitaan seuraavat tiedot: 1. Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteystiedot, laskutusosoite, laskutussykli ja laskutuksen viitetiedot 2. Tilaajan nimi ja tilaajan yhteystiedot. Rekisteröitymislomakkeen voit ladata alta. Lähetä täytetty lomake osoiteeseen arkea.tunnustilaus@arkea.fi.

>> Siirry Arkea Kauppaan.

Rekisteröitymislomake Arkea Kauppaan:

Tilauslomakkeet

Alla olevilla lomakkeilla voit tilata kokous- ja tilaustarjoiluita muista Arkean ravintoloista ja keittiöistä. Lomakkeet lähetetään sähköpostitse palveluesimiehelle/ -vastaavalle. Voit myös olla suoraan yhteydessä ravintolan palveluesimieheen ja kysyä tarkemmin kokoustarjoiluista.