Siivouspalvelu

Yhteystiedot

Siivouspalvelun asiakasyhteyshenkilöt

Palvelujohtaja

Sari Silén
puh. 040 808 6980
 
Asiakkuuspäällikkö
Petri Kaukonen
puh. 040 707 4981

Myyntipäällikkö
Mikko Hertto
puh. 040 146 0781

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@arkea.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Laskutustiedot
Anna palautetta

Jos olet tyytymätön siivouksen tasoon, vaadi parempaa

Me emme tyydy siihen, että siivous on keskinkertaista. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Juuri sellainen, kuin kanssasi on sovittu. Tähän me Arkeassa olemme sitoutuneet.

Me olemme tehneet aina hyvää ja puhdasta jälkeä, mutta nyt kirkastimme toimintamme periaatteita entisestään. Haluamme näyttää, että myös siivous voi olla erinomaista, oli kyse yksityisestä, julkisesta tai kolmannesta sektorista. Haastamme itsemme koko ajan tekemään hyvää jälkeä tehokkaammin. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta he täyttävät tarpeesi paremmin. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöillemme mahdollisuuden loistaa. Periaatteena on, että yksi ja sama siivooja huolehtii tilojesi siisteydestä. Hän tekee puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina ympäristöäsi kunnioittaen.

Me arkealaiset valvomme ja seuraamme siivouksesi laatua päivittäin. Lähtökohtana on aina yhdessä sopimamme laaturaamit. Meiltä syntyy puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Tähän jokainen arkealainen on sitoutunut.

Ekologinen siivoustapa mukana arjessa

Panostamme toiminnassamme ekologisen siivoustavan kehittämiseen ja sen toteuttamiseen käytännön työssä. Ekologisen siivoustavan mukaisesti henkilöstö perehdytetään, opastetaan ja koulutetaan hyvin oman vastuualueensa työtehtäviin.

Siivousmenetelmät valitaan poistettavaan lian, tilojen käyttötarkoituksen ja käytön sekä pintamateriaalien mukaisesti huomioiden veden ja siivousaineiden tarkoituksen mukainen käyttö. Siivousaineiden, -välineiden ja -koneiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Aiheeseen liittyen: