Arkea kiitti pitkäaikaisia työntekijöitään ansiomerkein

Arkea ja juhlaa

Arkea kiitti pitkäaikaisia työntekijöitään ansiomerkein

Arkea kiitti pitkäaikaisia työntekijöitään Turun Messukeskuksessa järjestetyssä juhlassa perjantai-iltana 17.5.2013. Juhla oli järjestetty koko Arkean henkilökunnalle kiitokseksi ensimmäisestä toimintavuodesta yhtiönä, mutta ansiomerkkien saajat olivat luonnollisesti illan parrasvaloissa.

Ansiomerkin sai tänä vuonna 18 Arkean työntekijää. Hopeinen ansiomerkki 20 vuoden palveluksesta myönnettiin viidelle ja kultainen 30 vuoden urasta peräti 13 työntekijälle. Ansiomerkin saaneiden joukko edustaa valtavaa määrää kokemusta, tietoa ja osaamista Arkean kolmelta päätoimialalta - siivouksesta, ruoka- ja kiinteistöpalvelusta. Pitkää uraa tehneiden joukossa on useiden ammattien osaajia kuten siivoojia, ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja ja kiinteistönhoitajia.

Arkean toimitusjohtaja Tuija Kämä kiitti puheessaan konkarityöntekijöitä pitkäaikaisesta sitoutumisesta ja muistutti, että kokemuksen tuoman pääoman arvoa ei voida mitata rahassa. Arkean palvelut näkyvät, olemme arjessa asiakkaan kanssa. Kämä muistutti, että ellei tunne historiaa, ei ole myöskään tulevaisuutta. Sen vuoksi hän palasikin puheessaan 20 ja 30 vuoden takaiseen maailmaan sekä työn arkeen Turussa. Monet ehkä muistavat vuoden 1982 poikkeuksellisen lumisen tammikuun, jolloin suurin osa lumitöistä tehtiin vielä käsityömenetelmin. Tai sen, miten puuvillamopit ja siivousvaunut tekivät tuloaan korvaten lakaisuharjat ja saavit. Myös lattian kuivaaminen froteepyyhkeellä oli siihen aikaan kuuminta hottia! Monet näitä tapahtumia todistaneet ovat edelleen yrityksemme palveluksessa. Tämä kertoo uskollisuudesta ja sitoutumisesta omaan työhön, Kämä totesi.

Juhlan ohjelmassa oli toimitusjohtajan tervehdyksen ja ansiomerkkien jaon jälkeen juhlaillallinen, E-Bandin musisointia ja sekä ennen kaikkea iloista yhdessäoloa.