Panostamme kesätyöntekijöidemme perehdytykseen

Arkea työllistää tänä kesänä 60 kesätyöntekijää, jotka sijoittuvat kaikille kolmelle yhtiön toimialalle: ruokapalveluun, siivouspalveluun sekä kiinteistönhoitopalveluun. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee ruoka- ja siivouspalveluissa. Yritys panostaa kesätyöntekijöidensä perehdytykseen.

- Perehdytys ja työnopastus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Meidän pitää paitsi tarjota kesätyöntekijälle hyvät eväät työtehtävissä suoriutumiseen, mutta myös tukea ammatillista kehitystä. Meillä on tässä työnantajana iso vastuu, toteaa Arkean toimitusjohtaja Tuija Kämä.

Yritys on järjestänyt kesäkuussa kaikille uusille työntekijöille yhtiön yleisen perehdytystilaisuuden. Lisäksi jokaiselle kesätyöntekijälle on nimetty työnopastaja, jonka johdolla työt aloitetaan. Kämä toivoo, että kesätyöntekijät hakeutuvat työssä saatujen positiivisten kokemusten ansiosta myöhemminkin Arkean palvelukseen.

Monet kesätyöntekijät ovat aloittaneet jo toukokuun alussa ja suurin osa työskentelee koko kesän aina syyskuuhun saakka.