Paattisten koulussa tarjolla lounasta ikäihmisille

Paattisten alueen ikäihmisillä on mahdollisuus nauttia koululounas Paattisten koululla. Ravitseva ja monipuolinen lounas ylläpitää terveyttä, toimintakykyä ja parantaa elämänlaatua.

Tämän vuoksi Arkea haluaa tarjota ikäihmisille lounasmahdollisuuden koulun ruokasalissa. Lisäksi ikäihmisten läsnäolo koulun arjessa on tärkeää myös kasvatuksellisesta näkökulmasta.

Koulun ruokasali on avoinna ikäihmisille kaikkina koulupäivinä

Koulun ruokasali on avoinna ikäihmisille koulupäivinä klo 12.15 - 13.00. Lounas maksaa 4,50 euroa.  Lounaan hintaan sisältyy lämmin ruoka, salaatti, leipä, levite ja juoma (rasvaton maito, piimä tai vesi).

Päivittäin vaihtuvan lounaan ruokalista löytyy koululla olevasta infotaulusta sekä internetistä osoitteessa www.arkea.fi> Ruokapalvelut > Ruokalistat > Alakoulut. Ruokalista kiertää seitsemän viikon jaksoissa.

Ruokailu maksetaan etukäteen ostettavilla ruokalipuilla. Lippuja voi ostaa 5 ja 20 lipun erissä maksamalla lippupaketin hinnan Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy:n pankkitilille. Liput toimitetaan ostajan ilmoittamaan osoitteeseen viikon kuluessa. Tarkemmat ohjeet lippujen lunastamiseen löytyy osoitteessa www.turku.fi/seniorikouluruoka.

Kansallista vanhustenviikkoa vietetään 6.-13.10.2013. Teemana on Hyviä vuosia - Goda år!

Aiheeseen liittyen: