Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut Arkean hoidettaviksi

Turun Teknologiakiinteistöt ja Arkea solmivat 3.11. sopimuksen, jolla Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä tarjottavat aulapalvelut siirtyvät Turun Teknologiakiinteistöiltä Arkean hoidettaviksi. Toimintojen siirto aloitetaan asteittain loppuvuoden 2015 ja alkuvuoden 2016 aikana.
 
Sopimus kattaa aulapalvelut viidessä Turun Teknologiakiinteistöjen omistamassa kiinteistössä ja koskee kaikkia aulapalveluiden tehtäviä, kuten vieraiden vastaanottoa, opastusta ja postitustoimintoja sekä aulan siisteydestä ja hyvästä järjestyksestä huolehtimista. Aulapalveluhenkilökunta koostuu kielitaitoisista asiakaspalvelijoista. Heidän tukenaan työskentelee Arkean palvelupäällikkö, joka tulee toimimaan täysipäiväisesti yhteistyössä Turun Teknologiakiinteistön asiakkaiden ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa.
 
– Tämä on hyvä laajentumissuunta Arkealle. Sopimuksen ansiosta pääsemme kehittämään aulapalveluitamme ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan entistä paremmin, kun meillä on suora kontaktipinta asiakkaan asiakkaisiin, kertoo Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.

– Aulapalveluiden siirtyminen Arkean hoidettavaksi on luontevaa jatkoa hyvin sujuneelle yhteistyöllemme siivouksessa ja ulkoalueiden hoidossa, jotka ovat jo entuudestaan olleet Arkean hoidossa. Arkea on suuri paikallinen toimija, joka täydentää erinomaisesti palvelukonseptiamme, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.