Arkealla jälleen ammattilainen ehdolla PRO-gaalassa

Arkean palveluesimies Jaana Paananen on ehdolla PRO-palkinnon saajaksi ravitsemis- /ruokapalvelupäällikkös -sarjassa. PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 12 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajat ratkeavat Helsingissä 28.1. järjestettävässä PRO-gaalassa. Arkean ehdokas Jaana työskentelee palveluesimiehenä Arkean ruokapalveluissa lasten ja nuorten sektorilla. Hän toimii esimiehenä yhteensä 30 koulu- ja päiväkotikeittiössä yhteensä 50 ammattilaiselle.

PRO tunnustuspalkintojen saajia ovat ehdottaneet asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä työkaverit. Ehdokkaiden äänimäärät sekä perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne: palo ja innostus omaa työtä kohtaan.

Finalistien kommentointi on nyt käynnissä

Jaana on positiivisesti yllättynyt ja hämmästynytkin finaalipaikastaan.

– Tämä on tietenkin hieno juttu. Arkea on iso yritys, jossa on yli tuhat työntekijää, joten ehdotettavia ihmisiä, jotka tekevät upeata työtä, on paljon. Minulle tämä on tärkeä luottamuksen ja kiitoksen osoitus kentältä: olen onnistunut tekemään oikeita asioita, kertoo Paananen.

– Jaanan finaalipaikka on upea jatkumo menestyksellemme PRO-gaalassa. Meillä on tavoitteena saada joka vuosi joku ammattilaisemme ehdokkaaksi, sillä meillä löytyy huipputekijöitä todella paljon eri sarjoihin. Jaana on aidosti hyvä ja arvostettu esimies, joten olen todella iloinen, että juuri hän pääsi finaaliin, kehuu palvelujohtaja Paula Juvonen.

Horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan tammikuussa jo neljättätoista kertaa. Arkean kokki Kari Kaivola voitti PRO-palkinnon helmikuussa 2015 ja ruokapalvelun palvelujohtaja Paula Juvonen palkittiin vuonna 2013.

Aiheeseen liittyen: