Suomi viettää 7.12. pohjoismaista puhtauspäivää

Maanantaina 7.12. vietetään valtakunnallista Puhtauspäivää. Päivän teema on "Kiitä siivoojaa", ja tarkoituksena on herättää ihmiset huomaamaan siivoustyön välttämättömyys. Siivoojan työ on ihan supertärkeää!
 
Siivoojaa kiitetään laajasti somessa – kiitä sinäkin!
 
Puhtauspäivänä meillä jokaisella on hyvä tilaisuus kiittää siivoojaa töissä, koulussa tai muualla liikkuessamme. Puhtausala ry vie kiitokset vahvasti sosiaaliseen mediaan. Näppää selfie siivoojan kanssa tai kuva siivoojasta työssään, postaa se Instagramiin (#kiitäsiivoojaa) ja halutessasi liitä mukaan sanalliset kiitokset tai terveiset. Toki siivoojalta täytyy ensin kysyä lupa kuvan ottamiseen.
 
Kuvia, kiitoksia ja kuulumisia Puhtauspäivään liittyen kootaan myös Facebookiin Puhtauspäivä-sivulle. Osallistu lisäksi Twitterissä (#puhtausala #kiitäsiivoojaa) Puhtauspäivään ja yleisemmin puhtausalaan liittyvään keskusteluun.
 
Postauksia voivat siis laittaa kaikki; siivoojaa kiittävät asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kaikki muutkin puhtaista tiloista nauttivat sekä esimiehet ja siivoojat itse. Jos et käytä mitään edellä mainituis¬ta sosiaalisen median kanavista, lähetä kuvat, kiitokset ja kuulumiset sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi.