Arkea tarjoaa noin 60 kesätyöpaikkaa

Arkea palkkaa tänäkin vuonna noin 60 kesätyöntekijää. Yhtiö hakee kesätyöntekijöitä kaikille toimialoilleen: ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- sekä kunnossapitopalveluun. Eniten kesätyöpaikkoja on kuitenkin siivous- ja ruokapalveluissa. Kesätyöt sijoittuvat pääasiassa Turkuun, mutta paikkoja on tarjolla myös yhtiön muissa toimipisteissä Loimaalla, Salossa ja Uudessakaupungissa.

Ensimmäiset kesätyöpaikat avataan tammikuun lopulla ja lisää paikkoja avataan helmi-maaliskuussa. Kaikki avoimet paikat löytyvät yhtiön verkkosivuilta (www.arkea.fi > Tule meille töihin), Vastuullinen kesäduuni –kampanjasivustolta (kesaduuni.org) sekä Oikotieltä.

Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi korostaa vastuunäkökantaa kesätyöntekijöiden työllistämisessä.

– Tänä päivänä työkokemus ja työelämätaidot ovat omaa alaansa hakeville tai sen jo löytäneille nuorille tärkeää. Mielekkään ja hyvin organisidun kesätyön tarjoaminen on yksi Arkean tavoista kantaa yhteiskunnallista vastuuta, kertoo Rompasaari-Salmi.

Arkea on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa 

Osallistuminen Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan tarkoittaa, että yhtiö tekee parhaansa tarjotakseen hyvän kesätyökokemuksen. Itse kesätyön lisäksi Arkeassa kiinnitetään huomiota koko kesätyöprosessiin. Jokainen kesätyöntekijä saa aikanaan kirjalliseen työtodistuksen. Kesätyöntekijöiden perehdytykseen ja ohjaukseen panostetaan ja heidän palkkansa on luonnollisesti työehtosopimuksen mukainen.

Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjaan on toistaiseksi ilmoittautunut toistasataa yritystä ympäri Suomea. Kampanjan tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Tavoitteena on herättää keskustelua kesätyön merkityksestä nuorille ja työnantajille.

Aiheeseen liittyen: