Suomi 100 –teema näkyy Arkeassa yhdessä tekemisenä

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi näkyy Arkeassa asiakkaille ja muille sidosryhmille järjestettyinä tapahtumina. Suomi 100 –vuoden teema on ”Yhdessä”. Henkilöstön työpanokseen perustuvalle palvelua tuottavalle yritykselle tämä sopii paremmin kuin hyvin: tehdään yhdessä. Juuri tästä kaikessa Arkean tekemisessä on kyse.

Arkea tuottaa ruoka-, siivous- ja kiinteistönhoitopalveluita. Yhtiön eri toimialat järjestävät vuonna 2017 joka kuukauden kuudennen päivän tienoilla tapahtuman, johon kutsutaan yhtiön asiakkaita ja muita sidosryhmiä. Mukana on tietysti myös arkealaisia laajalla rintamalla. Tavoitteena on lisätä yhteistyötä ja yhdessä tekemistä kaikilla tasoilla.

Kiinteistönhoidon ja siivouksen tempaukset jalkautuvat asiakaskohteisiin kouluista vanhainkoteihin. Ruokapalveluiden tapahtumissa korostetaan yhdessä syömistä. Arkean yhteistyökumppanit ja kesätyönhakijat huomioidaan omissa tapahtumissaan.

Vuoden 2016 joulukorttirahat sotaveteraaneille

Arkeassa otettiin varaslähtö Suomi 100 -teemaan jo marraskuussa 2016, kun tämän vuoden Arkea Outlet –kierrätystapahtuman myynneistä saadut voitot sekä henkilöstön ja asiakkaiden joulukortteihin varatut rahat, yhteensä 4000 euroa, lahjoitettiin Turun sotaveteraanien virkistystoimintaan. Tämä on kunnianosoitus henkilöille, jotka ovat mahdollistaneet meille yhteisen itsenäisen Suomen.

Arkean historia juontaa juurensa aina 40-luvulle saakka, jolloin Turussa valmistettiin kouluruokaa jo ennen kuin se tuli lakisääteiseksi.

– On veteraanien ansiota, että olemme saaneet aikanaan aloittaa ja nyt kehittää palveluitamme itsenäisessä Suomessa. Pitkästä historiasta huolimatta olemme tässä ajassa kiinni ja viemme asioita jatkuvasti eteenpäin. Tärkeä rooli tässä on yhdessä tekemisellä ja etenkin arkealaisilla, jotka ovat paitsi tyytyväisiä työhönsä mutta myös kiinnostuneita sitä edelleen kehittämään, kertoo Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.