Todistamme, että siivous voi olla erinomaista!

Me tahdomme näyttää sinulle, että myös siivous voi olla erinomaista. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen. Siksi me välitämme, kuuntelemme ja luomme kanssasi siivouspalveluiden kokonaisuuden, joka ratkaisee juuri sinun tarpeesi. Kokonaisuuden, jossa ei ole mukana mitään liikaa eikä liian vähän. Ja kun tarpeesi matkan varrella muuttuvat, me elämme muutoksen mukana.    

Tunnemme jokaisen asiakkaamme, hänen toimintaympäristönsä ja kiinteistönsä. Välitämme ja kuuntelemme. Se on osa laadun tarkkailuamme. Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen ja teemme kohteissamme laatukierroksia. Näin ennakoimme ja autamme myös asiakkaita ennakoimaan tulossa olevia muutoksia ja sesonkikohtaisia tarpeita.

Uskallamme haastaa

Periaatteemme on, että jokaisella kohteelle on oma siivoojansa. Kun siivoojamme tuntee kohteensa, hän osaa suunnitella työnsä juuri sinun aikataulujasi myötäileväksi. Asiakastilat eivät koskaan ole suljettuja kuutioita, joissa asiat säilyisivät täsmälleen samanlaisina. Tilat tunteva ihminen pystyy parhaiten reagoimaan päivittäisiin pieniin muutoksiin.

Uskallamme myös näyttää asiantuntemuksemme. Tiedämme, jos paras mahdollinen palvelukokonaisuus vaatii lisäpalveluita, joita et ole itse osannut huomioida. Mutta uskallamme olla rehellisiä myös silloin, kun asiakas pyytää lattioiden vuosittaista uudelleen vahausta vain tottumuksesta. Tarjoamme kaiken tarpeellisen, mutta emme mitään ylimääräistä. Voit luottaa meihin ja siihen, että ammattitaitoiset tekijämme pohtivat yhdessä kanssasi, mikä kohteessasi kannattaa ja mikä ei.

Olemme aina ajantasalla

Pysyttelemme tiukasti ajan tasalla sen suhteen, missä siivouspalvelujen kehitys tapahtuu. Hyödynnämme robotiikkaa erilaisissa ympäristöissä mahdollisuuksien mukaan. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti kaikilla tasoilla. Haluamme, että ammattilaistemme käytössä ovat aina viimeisimmät välineet ja menetelmät, ja että he osaavat hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä keventää työtä ja näkyy asiakkaillemme tehokkuutena ja sujuvuutena.

Aiheeseen liittyen: