Arkea valmistaa energiaa lähes 10 000 voimistelijalle

Kesäkuun alussa Turussa kuhisee, kun kesän liikuttavin festari Gymnaestrada ottaa kaupungin haltuun. Tämä voimistelun suurtapahtuma kokoaa Turkuun lähes 10 000 eri-ikäistä voimistelijaa. Arkea on mukana liikuttamassa tapahtuman osallistujia huolehtimalla heille ravitsevat ja maistuvat ateriat. 

Ihan jokainen ei tarttuisi haasteeseen liki 10 000 liikkujan ruokkimisesta, mutta Arkean ammattitaidolla homma hoituu kuin se olisi arkea -  ja sitähän se on. Kouluvuoden aikana Arkean ruokapalvelu tarjoaa maittavan aterian päivittäin tuhansille lapsille ja nuorille. Suurtapahtumiakin on toteutettu hyvällä menestyksellä aiemmin. Näin ollen myös monipuoliset ja ravitsevat ruokalistat ja reseptit joka lähtöön löytyvät Arkealta jo valmiina.

Jokainen tapahtuma ansaitsee parhaan ruokapalveluratkaisun

Gymnaestrada arvostaa Arkean kokemusta suurtapahtumista ja eri-ikäisten ruokapalveluista. Osallistujat majoittuvat pääsääntöisesti Turun kouluilla ja Arkea valmistaa heille monipuoliset aamupalat. Lisäksi osallistujat ovat voineet varata etukäteen lounaita ja päivällisiä.

- Luotamme, että Arkea pystyy ruokapalvelun ammattilaisena ruokkimaan tällaisen massiivisen osallistujamäärän sujuvasti. Tärkeää on, että ruoka on ravitsevaa, hyvää ja maistuu kaiken ikäisille osallistujille. Erityisesti meitä on ilahduttanut se, miten hienosti erityisruokavaliot on pystytty huomioimaan, kertoo projektijohtaja Päivi Tamminen Suomen Voimisteluliitosta.

- Yhteistyö Arkean kanssa on sujunut alusta pitäen erinomaisen hyvin ja helposti. He tuntevat koulut, koulujen ruokasalit ja kaupungin toimijat. Yhdessä olemme rakentaneet juuri meidän tapahtumallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. Ruokalista on syntynyt Arkean kokemuksen ja ehdotusten pohjalta kaiken ikäisille osallistujillemme sopiviksi, Tamminen kiittelee.

Gymnaestrada saa kaikki liikkumaan

Gymnaestrada liikuttaa voimistelijoiden lisäksi kaikkia muitakin, sillä Kupittaalle rakentuu tapahtuman ajaksi toimintapuisto, jonne kaikki ohikulkijat ovat tervetulleita kokeilemaan ilmaiseksi erilaisia lajeja kuten keppihevosia, parkouria ja cheerleadingiä - ja tietysti voimistelua.

Tapahtuman päälavoilla nähdään paitsi voimistelua myös urheilijoita, viihdeartisteja sekä erilaisia kisailuja. Ohjelmaa löytyy myös jokirannan pienemmiltä lavoilta, kaupunginteatterista sekä Marli Areenalta. Sunnuntai huipentuu kenttä- ja massaohjelmien näytökseen, jossa esiintyy reilut 5 000 eri ikäistä voimistelijaa. Lähde mukaan – näitä kesän liikuttavimpia festareita et tahdo missata!

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018
http://www.gymnaestrada.fi// #sunstrada
Varmista paikkasi yleisönäytöksissä ja hanki liput jo nyt!

Arkea ruokapalvelu


Kuva: Suomen voimisteluliitto