Maistuisiko lounaalla tuore pasta, curry tai wokki?

Arkean ruokapalveluiden tavoitteena on kehittää toimintaansa ja tarjontaansa vastaamaan koko ajan paremmin asiakkaiden toiveita. Turun T-sairaalan henkilöstöravintolassa Arkea on jo pitkään tarjonnut perinteistä lounasta kehittäen valikoimaa ja palvelua jatkuvasti. Nyt asiakkaille halutaan kuitenkin tuoda jotain ihan uutta.

Jatkossa Arkea kehittää ja monipuolistaa T-sairaan lounasvalikoimaa aivan uudella tavalla, sillä uuden palvelupisteen avulla lounasvalikoimaa voidaan helposti muuttaa vaikka päivittäin. Jatkossa T-sairaalan ravintolassa tarjoillaankin viikoittain vuoropäivinä tuoretta pastaa, currya ja wokkia. Lisäksi yhtenä päivänä viikossa ravintolan perinteiseen salaattibuffaan on tarjolla tuore lämmin proteiinilisäke.

Palvelua kehitetään asiakkaat edellä

- Asiakkaat toivovat jatkuvasti lisää vaihtelevuutta ruokiin, ja tämä on meidän vastauksemme tähän tarpeeseen. Kokeilimme tätä uudistunutta valikoimaa tammi-helmikuun vaihteessa ja se sai todella positiivisen vastaanoton. Annokset olivat suosittuja ja asiakastyytyväisyys oli erinomainen, kertoo palvelujohtaja Sanna Malaska Arkeasta.

- Suunnitelmissa on lisätä tarjontaa jatkossa entisestään, kun pystymme kehittämään reseptiikkaa uudella tavalla. Kasvisruuan kysyntä on jatkuvasti kasvussa, ja aiommekin tarjota esimerkiksi uusia vegaanisia vaihtoehtoa. Myös street food tyyppistä ruokaa ollaan tuomassa valikoimaan. Näin voimme laajentaa tätä kautta ruokavalioita ja tarjontaa, Malaska iloitsee.

Jatkuva kehittäminen ei jää reseptiikkaan ja lounasvalikoimaan. T-ravintolan viereinen kahvila ollaan uudistamassa Arkean uuden kahvilakonseptin mukaiseksi. Lisäksi ravintolassa investoidaan uusiin pöytiin ja tuoleihin, tarkoituksena on tuoda tilaan esimerkiksi tasoja ja baarijakkaroita. Näin myös ympäristön viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä kehitetään jatkuvasti, jotta asiakaskokemusta voidaan kokonaisuutena kehittää.

Tervetuloa maistelemaan ja viihtymään:
T-sairaalan lounasravintola
Savitehtaankatu 1
20520 Turku

Aiheeseen liittyen: