Arkean kahvilakonsepti uudistui: tervetuloa viettämään entistä viihtyisämpi ja herkullisempi kahvihetki!

Arkean ruokapalvelu tahtoo tarjota asiakkailleen koko ajan paremman palvelun ja herkullisemman valikoiman. Tätä tavoitetta palvelee myös Arkean uudistunut kahvilakonsepti, joka on nyt otettu käyttöön Turun T-sairaalan Savikuppi -kahvilassa. 

- Lähdimme uudistamaan kahvilakonseptiamme paremmin asiakkaiden muuttuvia tarpeita vastaavaksi. Esimerkiksi Savikupissa on nyt kaksi kassapistettä, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin kiireisenä lounasaikana, kertoo Arkean ruokapalveluiden palvelupäällikkö Sari Markkola-Niemi.

Kahvilassa linjasto uudistettiin siten, että tarjolla on sekä palvelu- että itsepalvelutuotteita. Yhtenä uutuutena Savikuppi tarjoaa salaattibaarin, jossa herkullinen tuore salaatti kootaan asiakkaan toiveen mukaiseksi.

- Tuoreen salaatin lisäksi tarjolla on edelleen myös suosittu lounaskeitto ja uudistettu herkullinen vitriinivalikoima. Vitriinivalikoiman uudistuksessa on kuunneltu asiakkaiden toiveita ja tarjolla tulee jatkossa olemaan päivittäin muun muassa vegaaneja tuotteita. Erilaiset erikoiskahvit kuuluvat toki myös valikoimaan, ja lähiaikoina laajennamme tarjontaa tuomalla valikoimaan vielä kylmäuutetut kahvi- ja teetuotteet, Markkola-Niemi avaa uudistusta.

- Uudistetun konseptin avulla pystymme palvelemaan asiakkaita entistä yksilöllisemmin, juuri jokaisen asiakkaan toiveita kuunnellen. Se on ollut tässä uudistuksessa meidän ykköstavoite ja olen iloinen, että siihen on selvästi päästy, Markkola-Niemi jatkaa.

Raikas uusi ilme lisää viihtyisyyttä

T-kahvilan sali oli jo valmiiksi upea ja valoisa, mutta Arkea halusi lisätä tilan viihtyisyyttä entisestään. Uudistetun raikkaan ilmeen lisäksi tilan pöytiä ja tuoleja rytmitettiin uudestaan.

- Hankimme tilaan myös sohvia ja olemme jo nyt huomanneet, että tämä uudelleen kalustettu alue on todella suosittu. Asiakkaat ovat selvästi kaivanneet vaihtelua ja tarjontaa paitsi tuotevalikoimaan, myös tiloihin. Tästä huomaa hyvin, miten tärkeää ihan kokonaisvaltainen kehittäminen ja uudistaminen on. Me tahdomme tuoda asiakkaille koko ajan paranevat ja monipuolistuvat mahdollisuudet virkistäytymiseen kahviloissamme, Markkola-Niemi sanoo.

T-sairaalan kahvila on ensimmäinen uuden kahvilakonseptin mukainen Arkea kahvila, mutta lähiaikoina konsepti leviää myös muihin kahviloihin. Konsepti on suunniteltu siten, että jokaisen kahvilan ominaispiirteet, kuten asiakaskunta ja tilat, voidaan aina huomioida yksilöllisesti.