Arffman Finland Oy arvostaa välittävää asennetta!

Arffman Finland Oy on yksityinen koulutus- ja valmennusalan yritys, joka tunnetaan laadukkaista kotoutumiskoulutuksistaan ja tehokkaista työllisyydenhoidon palveluista. Se tarjoaa koulutuksia ja valmennuksia maahanmuuttajille sekä työnhakijoille ja työelämässä oleville eri puolilla Suomea.

Arffman auttaa ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä pieniä – ja joskus suuriakin – arjen ihmeitä joka päivä. Yrityksen tavoitteena on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja tällä hetkellä se työllistää noin kaksisataa kouluttajaa, valmentajaa ja asiantuntijaa. Turun seudulla sillä on opiskelijoita noin kolmesataa.

Arkea on jo muutaman vuoden siivonnut Arffmanin tiloja Turun Data Cityllä ja kesällä Arkea aloitti myös Arffmanin Turun toisen tilan, Saippua Centerin, siivouksen.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Arkean työn jälkeen ja yhteistyöhön heidän kanssaan. Meillä on aika usein kaikkea pientä extraa, joihin tarvitsemme lisäapuja. Arkea on todella hienosti ollut apuna niin käytännön haasteissa kuin kaikissa yllättävissä tilanteissa. Tahdoimmekin myös Saippuan -tiloihin kumppanin, jonka kanssa homma varmasti toimii ja työt hoituvat hyvin. Silloin meidän ei tarvitse stressata siivouksesta ylimääräistä, kertoo Arffman Finland Oy:n koulutuspäällikkö Tiia Posa.

Arkea huolehtii myös siivouksen pienistä murheista

– Arkea aloitti Saippuassa opiskelijoiden kesälomien aikana suursiivouksella, joka hoidettiin hyvin perusteellisesti. Huomasi, että he ottivat homman heti tosissaan. Nyt Arkea käy molemmissa tiloissamme kaksi kertaa päivässä, ja huolehtii hienosti perussiisteyden säilymisestä ja esimerkiksi siitä, ettei wc-tiloista koskaan pääse loppumaan käsi- tai wc-paperi. Tämä on meille tärkeää, sillä hyvä perussiisteys vaikuttaa myös meidän opiskelijoihimme ja heidän arvostukseensa tiloja kohtaan, Posa jatkaa.

– Arkea tarjoaa meille vakituisen siivoojan, joka tuntee kohteen hyvin. Erityisen hauskaa on, että Saippuassa opettajamme tunnistivat siivoojan, Ahmed Abdiissen, vanhaksi oppilaaksemme – tämä on myös erinomainen esimerkki työllistymisen mahdollisuuksista, Posa iloitsee.

– Meille on myös arvokasta, että meillä on Arkealla yksi yhteyshenkilö, jonka kanssa yhteistyö hoituu. Hänet saa aina kiinni ja hän antaa aina vastauksen ja selvityksen. Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten asiat hoituvat. Kerran esimerkiksi meillä oli lattiassa liukkaita läikkiä, emmekä tienneet, mistä aineesta on kyse. Soitimme Arkealle, ja vaikka kyse oli pienestä alueesta, niin Arkea otti asian heti tosissaan ja hoiti homman nopeasti. Juuri tällaisista pienen tuntuisista jutuista syntyy se erinomainen yhteistyö, jota me arvostamme, Posa sanoo.

Aiheeseen liittyen: