Kanssamme arki rokkaa ja rollaa!

Olemme monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Tarjoamme käyttöösi monialaisen osaamisemme ja ammattitaitomme. Keskitymme aina todellisiin tarpeisiisi ja tahdomme antaa hieman enemmän kuin meiltä pyydät.

Haastamme itsemme jatkuvasti tekemään parempaa jälkeä tehokkaammin. Tahdomme olla sinun hymysi, silmäsi ja korvasi varmistaen, että arkesi rokkaa ja rollaa. Kaikkea toimintaamme ohjaa halu varmistaa asiakkaallamme sujuva ja viihtyisä arki.

Tyydymme vain parhaaseen

Ruokapalvelumme valmistavat aterioita, jotka ovat paitsi monipuolisia ja ravitsevia myös maukkaita. Sellaisia, joita haluamme itsekin syödä. Siivouspalvelumme taas eivät koskaan tyydy keskinkertaiseen, vaan todistavat päivittäin, että siivous voi olla erinomaista. Kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalvelun loistavat työntekijämme ovat se näkymätön voima, joka on askeleen edellä kiinteistösi elinkaaren jokaisessa vaiheessa huolehtien kiinteistöjesi sekä ulkoalueittesi arvosta. Toimitilapalvelumme puolestaan luo turvallisuutta ja suojaa omaisuuttasi. He toimivat silminäsi ja korvinasi, silloin kun haluat, tarvittaessa 24/7.

Sinun tarpeesi on toimintamme ydin

Ennakoimme kaikissa palveluissamme sekä nykyiset että tulevat tarpeesi ja räätälöimme toimintamme niiden mukaan. Tuomme hymyn työhömme joka päivä ja varmistamme, että palveluasenteemme saa myös henkilökuntasi ja sinut hymyilemään.  Me teemme, uskallamme ja välitämme. Sen ansiosta sinäkin viihdyt arjessasi paremmin. Yhdessä matkaamme kohti entistä parempaa. Silloin arki rokkaa ja rollaa.