Talousneuvoksen arvonimeä juhlistettiin neuvoskahvilla

Tiistaina 25.6. juhlistettiin Turun kauppakamarilla tasavallan presidentin toimitusjohtajallemme Tuija Rompasaari-Salmelle myöntämään talousneuvoksen arvonimeä.

Arvonimi myönnettiin erityisesti Tuijan Arkeassa tekemän työn perusteella. Tuija onkin luotsannut Arkeaa yhtiön alkutaipaleelta lähtien vuodesta 2012. Palvelua on kehitetty yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa ja tunnustuksena laatutyöstä yhtiöllä on ISO 14001- ja 18001 OHSAS -sertifikaatit. Arkean toiminta on kasvanut yhtiön hallituksen vahvistaman strategian mukaisesti, niin että osa toiminnasta jakautui 1.1.2019 Kaarea Oy:ksi

Kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo piti tilaisuudessa juhlapuheen, jossa hän kiitti Tuijaa hänen Arkeassa tekemästään työstä.

– Olet tunnustettu kiinteistöpalveluliiketoiminnan ammattilainen ja johtaja, joka on pystynyt menestyksellisesti johtamaan alan yhtiöitä ja etenkin nykyistä meille varsinaissuomalaisille läheistä Arkea-konsernia. Olet panostanut niin konsernin asiakkaiden palvelemiseen kuin myös sen työntekijöiden työhyvinvointiin saaden yhtiön henkilökunnan ja yhtiön omistajatahojen ansaitun luottamuksen ja kunnioituksen., Leiwo totesi.

Turun kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Minna Arve. Hän korosti sitä, kuinka tärkeää on, että Arkean menestyksen takana tehty henkilökohtainenkin työ saa ansaitsemaansa arvostusta.

Arvonimi on kansalaiselle myönnetty julkisen arvonannon osoitus hänen yhteiskunnan hyväksi tekemästään työstä. Arvonimet myöntää tasavallan presidentti arvonimilautakunnan esityksen perusteella.