Arkean Minna Jalo on ehdolla PRO-gaalassa

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan huippuosaajia palkitaan 18. kerran

Arkean Minna Jalo on ehdolla PRO-gaalassa

Arkean ruokapalveluasiantuntija Minna on ehdolla PRO-palkinnon saajaksi ammattikeittiön tuotekehittäjä -sarjassa. PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajat ratkeavat Helsingissä 30.1.2020 järjestettävässä PRO-gaalassa. Kuka tahansa ei finaaliin pääse, vaan kuhunkin sarjaan on valikoitunut kolme finalistia asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työkavereiden ehdotusten perusteella. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne: palo ja innostus omaa työtä kohtaan.

Ruokapalveluasiantuntija Minna Jalo työskentelee Arkean tuotekehitystiimissä. Hän toimii mm. Arkean tuotannonohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä. Juuri nyt Minnan päähuomion vie uuden tuotannonohjausjärjestelmän kehittäminen ja muun muassa Satokausikalenterin liittäminen järjestelmään. Minnalla on varsin mittava kokemus ruokapalvelualalta. Hän on työskennellyt vuodesta 1989 alkaen keittiön esimiehenä sekä ruokahuoltopäällikkönä. Vuodesta 2008 Minnan toimenkuvaan on kuulunut tuotannonohjausjärjestelmän pääkäyttäjyys, elintarvikehankintoihin liittyvät tehtävät sekä muita ruokapalvelun ohjaamiseen liittyviä työtehtäviä.

– Tällä hetkellä parasta työssäni on uuden tuotannonohjausjärjestelmän kehittäminen yhdessä tuotekehitystiimin sekä ohjelman käyttäjien kanssa. Työn tuomat haasteet, työtehtävien monipuolisuus sekä uuden oppiminen tuovat työhöni mielekkyyttä, Minna kertoo.

– Minna kehittää ja testaa, miettii asioita joka kantilta ja analysoi saaden parhaat ratkaisut esiin. Minnasta huokuu ammattitaito ja osaaminen. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun ovat saaneet hyvää ja ammattitaitoista apua. Hän on upea ammattilainen, kertoo esimies Arkean tuotekehityspäällikkö Sanna Uusitalo.

Minnan finaalipaikka on hieno jatkumo Arkean menestykselle PRO-gaalassa. Yrityksen ruokapalveluiden vahvasta ammattitaidosta kertoo se, että viime vuosina finalistien joukkoon on päässyt useampia arkealaisia eri sarjoihin ja PRO-palkintojakin on tullut peräti neljä. Horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan tammikuussa jo kahdeksattatoista kertaa.