Tule meille töihin

Avoimet hakemukset

Tiedustelut ja avoimet hakemukset sekä oppilaitoksiin liittyvät työharjoitteluhakemukset voit laittaa sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@arkea.fi.

Aiheeseen liittyen:

 

 

Oletko sinä uusi arkealainen, jonka arki rokkaa ja rollaa?

Olemme noin 1 000 välittävän ja tekevän ihmisen työpaikka. Haemme kasvua ja tarvitsemme sen tekijöitä. Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme kotimaisen, nykyaikaisen ja kehittyvän toimintaympäristön, jossa myös jokaisella henkilöstömme jäsenellä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena. Tahdomme antaa jokaisella mahdollisuuden loistaa. Tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme ja pidämme huolta niin asiakkaistamme, ympäristöstä kuin henkilökunnastamme.


Hae töihin Arkeaan

Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti alan ammattilaisia ja tekijöitä - ihmisiä jotka tekevät ja välittävät.  Tiedustelut tai avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekrytointi@arkea.fi. Myös avoimia työharjoittelupaikkoja voit tiedustella Arkean rekrytoinnista.

 

Avoimet paikat

Siivouspalvelu:

 

Ruokapalvelu:

Kesätyö:

 

Toimitilapalvelut:

 

 

 

 

 

Näin Arkean rekrytointiprosessi etenee

Aloitamme hakemuksiin tutustumisen jo hakuajan ollessa käynnissä. Näin saamme käytyä kaikki hakemukset huolella läpi mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Kutsumme haastatteluun tehtävään soveltuvimmat kandidaatit sähköpostitse tai puhelimitse. Hakuprosessin päätyttyä informoimme kaikkia hakijoita asiasta sähköpostitse.

 

Loistavat arkealaiset kertovat uramahdollisuuksista meillä