Jobba hos Arkea

Avoimet hakemukset

Du kan skicka förfrågningar och öppna ansökningar samt praktikplatsansökningar som gäller studier på läroanstalter till e-postadressen rekrytointi@arkea.fi.

Rekisteriseloste työnhakijoiden henkilötietojen käsittelemisestä (pdf).

 

 

Är du vår nya medarbetare vars vardag ”rockar och rullar”?

Vi är en arbetsplats med cirka 1 200 personer som bryr sig och gör jobbet. Vi söker tillväxt och behöver personer som kan hjälpa oss med det. Välkommen med i vårt gäng!

Vi erbjuder en inhemsk och modern verksamhetsmiljö som fortlöpande utvecklas och där du har möjlighet att växa och utvecklas inom ditt yrke. Vi vill erbjuda var och en chansen att glänsa. Vi är medvetna om vårt etiska och sociala ansvar och vi tar hand om både våra kunder, miljön och våra medarbetare.

Så här framskrider Arkeas rekryteringsprocess

Vi börjar med att läsa ansökningarna redan innan ansökningstiden har löpt ut. På så sätt kan vi omsorgsfullt gå igenom alla ansökningar så snabbt som möjligt efter att ansökningstiden har löpt ut. Vi kallar de mest lämpliga kandidaterna till en intervju per e-post eller telefon. När ansökningsprocessen är slutförd informerar vi alla sökanden per e-post om detta.

Ibland kan det dröja innan kallelsen till intervju kommer, eftersom vi får ett stort antal arbetsansökningar och rekryteringsbehovet kan ändras vid våra olika objekt.

Jobba hos Arkea

Vi behöver hela tiden yrkeskunniga personer till vårt gäng – proffsiga personer som får saker att hända och som bryr sig. Du kan skicka förfrågningar eller en öppen ansökan till adressen rekrytointi@arkea.fi. Du kan också fråga om öppna praktikplatser hos Arkeas rekrytering.