Vill du färdas mot något bättre?

Vi har alltid lagat sådana måltider som vi själva också vill äta. Dessutom förbättrar vi dem ständigt så att de ska vara så varierande som möjligt och framförallt smaka bättre.

Närande och varierad mat behöver emellertid vid sin sida även en positiv, trygg och förtrogen stämning. Den uppstår inte av sig själv. Vi lovar dig att vi gör, vågar och bryr oss, vare sig det är fråga om skolmat eller måltider på en personalrestaurang eller ett vårdhem.

Vi arbetar mycket för god mat och använder hela vår yrkeskompetens. Vi vågar utmana och vara innovativa då vi utvecklar dina mattjänster. Vi bryr oss om dina kunders och din personals välbefinnande. Förutom dem får vår serviceattityd även dig att le och att färdas mot något bättre. Då rockar och rullar vardagen!

Hållbar utveckling är en väsentlig del av vår verksamhet

Ansvarsfullhet är en viktig del av Arkeas mattjänster. Att ta hänsyn till miljön är en del av våra processer och hör till var och ens arbete. Dessutom är riktlinjen för våra mattjänster att vi ökar användningen av ekologisk mat, lokal mat samt andelen självtillverkad mat. Arkeas mattjänst deltar i programmet ”Stegvis mot eko” som är avsett för yrkeskök. Därmed kan kunden i samarbete med oss ta emot utmaningen om etiskt och samhälleligt ansvar.